Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Arendalsuka: Havvind i Norge – lykkes vi? WEBINAR / FYSISK

August 17, 2021 @ 14:30 - 16:00

 => GO FOR WEBINAR – LIVESTREAM

Bli med på Sommerbåten Statsraad Lehmkuhl tirsdag 17/8, – dagen etter at den er ferdig med sin reise langs norskekysten, eller følg debatten som WEBINAR!

Lykkes vi (raskt nok) med et hjemmemarked for havvind for å dyktiggjøre norsk leverandørindustri i et europeisk og globalt marked som vokser svært raskt, og hvor størrelsen på framtidig eksportverdi vil være direkte relatert til hvor godt / raskt vi lykkes med å etablere et velfungerende hjemmemarked?

NOWC har reservert akter banjer i Statsraad Lehmkuhl for et arrangement tirsdag 17/8 kl. 14:30 – 16:00 under Arendalsuka. Her blir det debatt rundt virkemidler for utvikling av en sterk industriklynge for havvind i Norge gjennom etablering av et hjemmemarked.

Medvirkende:
– Tony C. Tiller Statssekretær Olje- og Energidepartementet, H
– Ruth Grung Energi og miljøkomiteen, AP
– Terje Halleland Energi og miljøkomiteen, FrP
– Stein Lier-Hansen Adm.dir, Norsk Industri
– Olav Hetland CEO, Vårgrønn
– Harald Dirdal Norseman Wind
– John Stangeland CEO, NorSea Group
– Knut Vassbotn CEO, Deep Wind Offshore
– Gunnar Birkeland Unitech Energy Group og leder i styringsgruppen for NOWC

Gratis inngang / gratis deltakelse på webinar

Som hovedregel er arrangementer under Arendalsuka åpne for alle og har gratis inngang. Du trenger ingen billett for å komme inn. Det gjelder et “første mann til mølla”-prinsipp. Grunnet COVID og 1-metersregel, så anbefaler vi at du møter opp i god tid (senest kl. 14.00). PS! Siden det er begrenset antall plasser (56 stykker), så har vi ikke annonsert arrangementet på nettsidene til Arendalsuka, og dere vil derfor ikke finne det der hvis dere søker på arrangementet.

For at vi skal ha en oversikt over interessen for fysisk deltakelse så ber vi også de som skal delta fysisk om å registrere seg. Det garanterer dog ikke plass, siden det vil være “første mann til mølla” som gjelder uavhengig av registrering. 

GÅ TIL REGISTRERING

– eller bruk registrering under:

 

Spørsmål til arrangementet kan rettes til Frank Emil Moen i Norwegian Offshore Wind Cluster => fem@energyinnovation.no / + 47 91591714.

Details

Date:
August 17, 2021
Time:
14:30 - 16:00
Event Category:

Organizer

Arendalsuka

Venue

Arendal -Tyholmen
Arendal,Agder4836Norway+ Google Map