Loading Events

« All Events

Developers Tour: Brigg Vind

June 13 @ 10:00 - 17:00

Norwegian Offshore Wind og Brigg Vind inviterer til leverandørsamling i Stavanger 13 juni. Benytt anledningen til B2B-møte med Brigg Vind partnerne Vårgrønn, Å Energi og Corio Generation om mulighetene på Sørlige Nordsjø II og havvindmarkedet for øvrig. This event is in Norwegian only.

DATO: 13 JUNI

TID: Faglig program kl. 10.00-12.00, Lunsj 12.00-12.30, B2B 12.30-17.00.

STED: STAVANGER

Benytt anledningen til B2B-møte med Brigg Vind partnerne Vårgrønn, Å Energi og Corio Generation om mulighetene på Sørlige Nordsjø II og havvindmarkedet for øvrig.

Meld deg på

Brigg Vind er et havvindkonsortium for Sørlige Nordsjø II bestående av Vårgrønn, Å Energi, og Corio Generation.

Vårgrønn, et joint venture mellom Plenitude (Eni) og HitecVision, er Norges største rendyrkede havvindselskap, Å Energi er et resultat av sammenslåingen av Agder Energi og Glitre Energi og er Norges største fornybarselskap med virksomheter i hele verdikjeden, og Corio Generation, med hovedkontor i Storbritannia, er en ledende internasjonal havvindutvikler og er et porteføljeselskap av Green Investment Group.

Vi ønsker dialog med aktører som er interessert i å vite mer om mulighetene innen havvind og vil være med å utvikle en bærekraftig norsk leverandørindustri som skaper positive lokale ringvirkninger.

Brigg Vind har sterk lokal forankring på Sør-Vestlandet og global erfaring fra store havvind-prosjekter i det internasjonale markedet. Sammen har konsortiet unik kompetanse på havvind, kraftsystemer, energimarkeder og finansiering.

Les mer om Brigg Vind på www.briggvind.no.

Details

Date:
June 13
Time:
10:00 - 17:00

Venue

Stavanger
Sverdrups gate 27
Stavanger, 4007
+ Google Map